Javni holding Maribor na krstni letni Komunaliadi do lepega uspeha

Javni holding Maribor se je v soboto, 11. 6. 2022, prvič podal na letne športne komunalne igre, ki so letos potekale v Celju. Skupno 40 sodelavcev JHMB je tekmovalo v 13 športnih ter 1 delovnem tekmovanju. Največji uspeh so požela dekleta, ki so osvojila pokal za 2. mesto v vlečenju vrvi in 3. mesto v pikadu.

Skupno je bilo na Komunaliado 2022 prijavljenih več kot 2.700 udeležencev iz 72 različnih podjetij. JHMB je v absolutni konkurenci dosegel odlično 13. mesto. Udeleženci, ki so zastopali barve JHMB, so tako postavili podjetje na »športno-komunalni« zemljevid Slovenije. Najpomembnejši pa so bili druženje, zabava in vzpostavljanje oziroma krepitev dobrih medsebojnih odnosov, ki so ključni za sodelovanje na naših delovnih mestih.

Letošnjih iger so se udeležila tudi druga podjetja iz Skupine JHMB; najbolje so se odrezali tekmovalci Mariborskega vodovoda s skupnim 7. mestom, Nigrad je osvojil 14. mesto, Snaga 35., Energetika 39. ter Pogrebno podjetje 52. mesto.

S krepitvijo športnega duha se v Skupini JHMB že pripravljamo na naslednje igre, s katerih bomo, verjamemo, prinesli še več pokalov. Čestitke vsem letošnjim udeležencem!